Silta kahden maailman välillä

https://members.webs.com/s/sitebuilder/pages/355983503/

Tarinani

Niin kauan kuin muistan, olen tuntenut ääretöntä vetoa eläimiin. Teini-ikään asti ympäröin itseni pehmoleluilla ja kaikilla mahdollisilla eläimillä, joita vanhempani minulle soivat. 


Ensimmäinen vahva muistoni kommunikoinnista on noin 7-vuoden ikäisenä, kun heräsin aikaisin aamulla painajaiseen, jossa lemmikkikilpikonnani huusivat apua. Valitettavasti herättyäni oli jo liian myöhäistä auttaa pieniä ystäviäni.

 

Aikuisiälläni olen varsinkin matkoillani pelastanut kissanpentuja, ottanut kontaktia milloin mihinkin vastaan tulevaan eläimeen (anteeksi Sonja! :D ) ja lopulta jäänyt asumaan Thaimaahan saadakseni tuotua pelastamani koiran mukanani Suomeen. 


Vuonna 2009 opiskelin Reikin ystäväni, mahtavan parantajan, Karinnan opastuksella.


Vuonna 2012 opiskelin eläinkommunikoinnin, jotta sain itselleni rauhan kuolleen koirani muistosta. 


Siitä kaikki sitten pikkuhiljaa lähti. Kommunikointi oli minulle todella helppoa oppia (tai uudelleen oppia) ja jokaisen kommunikoinnin ja tekemäni hoidon myötä olen löytänyt palasen itsestäni ja oppinut samalla huikean paljon uutta. 

Nykyään olen varma omasta tarkoituksestani ja syvennän jatkuvasti taitojani niin eläinten kuin metsänkin kuuntelemisessa, oppaanani voimaeläimeni susi (cherokeeksi "waya").


Metsä on kotini ja rauhani ja sen haluaisin jokaiselle välittää.

UA-110092816-1