Silta kahden maailman välillä

https://members.webs.com/s/sitebuilder/pages/355983503/

Energiaparannus


Olen parantaja. Tehdessäni energiahoitoa tunnen fyysisenä sen, mikä osa kehossa on kipeä, jumissa tai tukossa. Pystyn kohdistamaan hoitoni siihen kohtaan, mikä akuuteimmin tarvitsee apua. Hoito on silti erittäin hellävarainen sekä rentouttava, eikä aiheuta ikäviä sivuvaikutuksia.


Se, mihin energiahoidoilla voidaan vaikuttaa, on loputon. Olen hoitanut eläimillä mm. ahdistuksia, lihasjumeja, syömättömyyttä, auttanut paranemisprosesseissa, lievittänyt hermosärkyä ja tasoittanut muutoksien tuomaa stressiä.

.

Teen hoitoni mielellään etänä, sillä usein eläimet ovat vastaanottavaisempia (varsinkin sairaana) jos vieras ihminen ei niihin koske. Hoitoa varten tarvitsen eläimen kuvan sekä kutsumanimen.

.

Koska kyseessä ei ole ihmeparannus on tärkeää, että eläin on saanut asianmukaista hoitoa fyysiseen ongelmaansa jo lääkärillä tai muulla virallisella taholla. 

.

Huom! Jos hoidon tarve on akuutti (kuten eläin sairaalassa), soita tai lähetä viesti numeroon 040-8404700 niin vastaan pikimmiten. Muussa tapauksessa ota yhteyttä Messengerillä (Waya Helsinki), sähköpostilla (pilvi@waya.fi) tai täytä alla oleva lomake niin otan sinuun pian yhteyttä. 

UA-110092816-1