Silta kahden maailman välillä

https://members.webs.com/s/sitebuilder/pages/355983503/

Mitä eläinkommunikointi on?

Eläinkommunikointi on hiljaista energioiden, tunteiden, kipujen ja ajatusten vaihtoa. Se antaa eläimelle mahdollisuuden kertoa omistajalleen kaiken mitä eläin ei elein saa elkein kommunikoitua. Ja niitä yleensä riittää, sillä eläimet ovat äärettömän viisaita (varsinkin tunneviisaita) ja kantavat suurta huolta ja rakkautta omistajiaan kohtaan. On hyvin opettavaista antautua kuuntelemaan eläinten viisautta ja usein he yllättävätkin omistajansa suurilla tunteillaan ja mielipiteillään.
Edesmenneillä eläimillä suurin tunne on aina kiitollisuus sekä rakkaus perhettään kohtaan vaikka poismeno olisikin ollut ikävä sairauden tai tapaturman takia. Yksikään edesmennyt eläin ei myöskään ole ollut pahoillaan tai kivuissaan poismenonsa takia. Heille se on täysin luonnollinen osa elämää, joten jos tämä on se ainoa tieto, jota olet tarvinnut saadaksesi rauhan mielellesi, niin sinun ei tarvitse tilata kommunikointia minulta. Voit olla varma, että ystävälläsi on nyt hyvä olla <3
On myös hyvä huomata, että joskus joudumme kommunikoinnin seurauksena heittämään romukoppaan omat ennakkokäsityksemme eläinlajeista. Kaikki ei ole eläinmaailmassakaan niin lokeroitua kuin haluaisimme kuvitella ;)

Mihin kommunikointia voi hyödyntää? 

Kommunikoimalla eläinten kanssa olen auttanut rescue eläimiä kertomaan omat toiveensa uudesta kodistaan sekä kertomaan pelkotilojensa syyn tuomalla omaa taustaansa esille.
Olen auttanut hevosia mm. uuteen kotiin sopeutumisessa, luomaan luottamussuhteita uusiin hevosiin sekä ihmisiin, sekä kertomaan kivuistaan ja toiveistaan.
Ihmiset ovat myös mestareita syyllistämään itseään oman eläimensä lopettamisesta ja kommunikoimalla edesmenneen eläimen kanssa saa omistaja usein kaipaamansa lohdun ja rauhan

Suosittelen elävien eläimien kanssa kommunikaation yhteyteen energiahoitoa . Varsinkin, jos syy kommunikaation on eläimen kipuoireet, agressiot tai isot muutokset elämässä.

Mitä minun kannattaa kysyä eläinystävältäni?

Mikä ikinä sinua askarruttaa!
Eläimesi lemppaikka ulkoilla? Miksi naapurin setä ärsyttää? Miksi ruoka ei maistu?
Hiertääkö satula tai suitset? Mikset hyväksy uutta pentua? Miksi pissaat sisälle? Mitä sinulle on käynyt ennen minun luokse saapumistani?
Voinko tehdä jotain elämänlaatusi parantamiseksi?
Onko sinulla sairaudesta huolimatta hyvä olla? Mitä koit ennen minun luokseni tuloa? Onko laidunkaverisi mieluinen? Onko sinulla kipuja, jos on, niin missä ja minkälaisia ne ovat?
Siinä muutama esimerkki :)
Takaisin etusivulle sekä hintatietoihin päässet tästä ja tarkempiin kuvauksiin eri hoidoistani tästä.

UA-110092816-1