Silta kahden maailman välillä

https://members.webs.com/s/sitebuilder/pages/355983503/

Eläinkommunikointi: Kysyn eläinystäväsi kuulumiset. Miten kokee laumansa, perheensä, tallinsa. Onko eläimen hyvä olla. Onko mitään joka eläimen kannalta toisi paremman arjen. Onko eläimellä jotain jota se haluaisi mainita omistajalleen. Onko eläimen menneisyydessä jotain joka aiheuttaa nykyisyyteen harmeja. Mitä eläin on kokenut ennen kuin saapui omistajalleen (lähinnä hevoset sekä rescuekissat ja koirat). Onko hänellä kipuja, jos on, niin missä ja minkälaista?

Edesmenneillä eläimillä on usein liuta asioita joita haluavat kertoa ja päällimmäisenä useimmiten kiitollisuus.

Kaikki kysymykset tervetulleita!

.

Checkup: Tämä on erityisen hyvä niille eläimille, joille on jo tehty eläinkommunikointi aikaisemmin. Chekupin avulla voit tarkistaa kohdennetusti asioita eläimestäsi, kuten tämänhetkinen kiputilanne, onko keho kisakunnossa, miksi eläin on lakannut syömästä tai vaikka onko kaikki hyvin juuri nyt. Hyvä apuväline esimerkiksi kisakauden alkuun tai suureen elämänmuutokseen. 1 aihe/checkup (kuten: Kuinka eläimeni kokee tallin muuttumisen? Onko mitään mikä helpottaisi siirtymistä?.)

.

Kokonaisvaltainen hoito: Teen eläimellesi eläinkommunikoinnin, kipukartoituksen (käyn kehon läpi tukoksien, tulehduksien ja kipujen löytämiseksi) sekä energiahoidon. Kuten pelkässä kommunikoinnissakin, myös tässä kaikki kysymykset ovat tervetulleita! Energiahoidosta on aina hyötyä vaikka ei suurempia kipuja löytyisikään. Sillä on aina kuitenkin kehoa ja mieltä tasapainoittava vaikutus joka taas auttaa eläintä palautumaan stressista, rasituksesta tai arjen jännityksistä. Laitan omistajalle sähköpostiin kaiken tiedon minkä koen koko hoidon aikana.

.

Energiahoito: Erinomainen niille eläimille joilla on kroonisia kipuja tai tauti, kisaaville eläimille palautumisen avuksi, ahdistuksista/peloista kärsiville eläimille, vanhoille, sairaille, leikkauksista toipuville, suurissa elämänmuutoksissa kamppaileville tai muuten vaan arjesta toipumiselle ja hyvinvoinnille. Kaikki tuntemukset kirjaan ylös asiakkaalle.

.

Helpoin tapa tilata mikä tahansa hoito on laittaa joko Messengerillä viesti (Waya Helsinki), laittaa sähköpostia (pilvi@waya.fi) tai ottaa yhteyttä alla olevalla kaavakkeella. Alla olevalla kaavakkeella ei valitettavasti pysty lähettämään kuvia, joten pyydän kuvan erikseen .

.

Jos et osaa itse päättää mikä hoito olisi juuri sinun eläimellesi tarpeellisin, niin kerro se minulle ja mietitään yhdessä mikä tapa palvelee parhaiten :) Ja jos olet tilannut eläinkommunikoinnin, mutta mieltäpainavat asiat ratkeavatkin heti, niin en veloita kuin Chekupin hinnan.

Muussa tapauksessa riittää, että lähetät minulle eläimesi kuvan sekä esimerkiksi tekstin: "Eläimen nimi. Checkup: Kuinka eläimeni voi tällä hetkellä?" Laitan sitten vastaukseksi joko lisäkysymyksen tai tiedon siitä milloin voit hoitoraporttia odottaa.

Hinnat täältä

Thank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible
Oops. An error occurred.
Click here to try again.
UA-110092816-1